Tencel®

Vi ha valt att använda Tencel® från Lenzing Fibers i vår ridbyxa Evelyn p.g.a. dess utmärkta egenskaper både när det gäller komfort och hållbarhet.


Tencel® är ett naturligt material som tillverkas av cellulosa från snabbväxande trädslag. Tillverkningsprocessen är skonsam för miljön p.g.a. den stängda processen under tillvekningen vilket innebär att så mycket som möjligt återvinns och återanvänds. Det är skälet till att Tencel® tilldelats ”the European Award for the Environment” av EU.

Miljöaspekterna är förstås en av anledningarna till att vi gärna använder Tencel® i våra kläder. En annan anledning är att Tencel® även är ett funktionsmaterial med många fördelar. Materialet är behagligt att bära, det är mjukt och svalt mot kroppen och har bra funktionella egenskaper, då det bl.a. transporterar bort fukt effektivt. Materialet är även väldigt hållbart, lätt att sköta och behåller sin färg bra. P.g.a. dess egenskaper är det ett mycket bra val att bära på sommaren eller när man anstränger sig såsom vid ridning.

TopSeller:

Köp direkt
Inte tillgänglig i ditt land
Köp direkt
Inte tillgänglig i ditt land
Köp direkt
Inte tillgänglig i ditt land
Den personliga data som anges under orderns gång säkras genom SSL-kryptering. Utanförstående kan inte se det du skrivit in, eftersom vi använder modern 128-bitarsteknologi för att göra överföringen säker.
 
Welcome at e-shop-direct.com – the official online-shop for Mountain Horse. All merchandise ordered from this shop will be purchased from Arendicom GmbH.

For more Information about our e-commerce system please go to 'Information' on the left menu bar.

Please choose your country now before you click on "next" to reach the desired page.

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Kundvagn

SEK 0.00

0

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC