Så kan du hjälpa till

En viktig del av en textilprodukts totala miljöpåverkan är förknippad med hur länge produkten kan användas innan den är utsliten, hur den sköts och slutligen hur den tas omhand när den inte längre kan användas för ursprungligt ändamål. Att välja kläder som är slitstarka är en bra start. Men också hur man tar hand om sina kläder så länge de används är av avgörande betydelse för miljön.


Vi vill självklart att Mountain Horse kläder ska användas tills de inte längre är brukbara och vi vet att det kan vara otroligt länge! Sedan starten 1988 har vi försett ryttare med högkvalitativa kläder. Vår förhoppning är givetvis att plaggen i första hand får gå i arv eller säljas vidare, så länge de är brukbara. När de så småningom är dags att kassera kläderna önskar vi att de inte ska hamna på sopberget utan i återvinningssystemet!

Att ta hand om tekniska kläder är inte svårt och genom att tvätta rätt förlänger du livslängden på dina kläder avsevärt. Förutom att miljön tar skada av att vi tvättar för mycket så sliter dessutom tvättprocessen enormt mycket på plaggen. Det finns mycket kvar att göra för miljön. Ingen kan inte göra allt, men alla kan göra något!

TopSeller:

Köp direkt
Inte tillgänglig i ditt land
Köp direkt
Inte tillgänglig i ditt land
Köp direkt
Inte tillgänglig i ditt land
Den personliga data som anges under orderns gång säkras genom SSL-kryptering. Utanförstående kan inte se det du skrivit in, eftersom vi använder modern 128-bitarsteknologi för att göra överföringen säker.
 
Welcome at e-shop-direct.com – the official online-shop for Mountain Horse. All merchandise ordered from this shop will be purchased from Arendicom GmbH.

For more Information about our e-commerce system please go to 'Information' on the left menu bar.

Please choose your country now before you click on "next" to reach the desired page.

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Kundvagn

SEK 0.00

0

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC