Kemikaliegruppen

För att producera textila produkter i den kvalitet och med de egenskaper som vi önskar, behövs kemikalier. Men kemikalier behöver inte alltid vara något negativt, det handlar bara om att välja rätt. Vi arbetar dagligen med att göra just detta!


För att säkerställa vår kunskap kring kemikaliekraven inom textilbranschen är vi från och med 2016 medlemmar i Kemikaliegruppen vid Swerea IVF. Kemikaliegruppen har till uppgift att ge medlemsföretagen löpande information om lagstiftningens utveckling och att erbjuda specialiststöd av deras kemister.

Eftersom Mountain Horse, designar och producerar konfektion så påverkas vi av den Europeiska kemikalieförordningen REACH och har den som riktlinje för vårt kemikaliearbete. Reach utvecklas konstant och detta medför att fler och fler ämnen som används vid konfektionstillverkning förbjuds, detta för att undvika att vi människor får skadliga kemikalier i våra kläder som kan påverka vår hälsa och miljö negativt. Så Kemikaliegruppen hjälper oss att alltid ligga steget före!

Vi bryr oss om vår miljö och våra medmänniskors hälsa! Vi på Mountain Horse är stolta över att få presentera att vi från och med 2016 är medlemmar i kemikaliegruppen.
Mountain Horse tar ännu ett steg i rätt riktning!

Läs mer på www.kemikaliegruppen.se

TopSeller:

Köp direkt
Inte tillgänglig i ditt land
Köp direkt
Inte tillgänglig i ditt land
Köp direkt
Inte tillgänglig i ditt land
Den personliga data som anges under orderns gång säkras genom SSL-kryptering. Utanförstående kan inte se det du skrivit in, eftersom vi använder modern 128-bitarsteknologi för att göra överföringen säker.
 
Welcome at e-shop-direct.com – the official online-shop for Mountain Horse. All merchandise ordered from this shop will be purchased from Arendicom GmbH.

For more Information about our e-commerce system please go to 'Information' on the left menu bar.

Please choose your country now before you click on "next" to reach the desired page.

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Kundvagn

SEK 0.00

0

Reduction reason0

Reduction reason0

NRC