change language
Home > Om e-shop-direct.com
Logo e-shop-direct.com

Hur fungerar e-shop-direct.com?

 

Beställning från tillverkaren

  • På e-shop-direct.com beställer du direkt från nätbutiken för det märke som du är intresserad av. Du köper dock inte från tillverkaren, utan från Arendicom GmbH. Arendicom grundade e-shop-direct.com-portalen för märkestillverkare år 2008. Här kan märkestillverkare driva en nätbutik utan att sälja direkt till kunder. Nu kan du ”köpa” från deras nätbutiker ”direkt” från tillverkarna.

Leverans till återförsäljare

  • Leveranserna sköt internationellt av Arendicom i samarbete med återförsäljare. Vi söker reda på den återförsäljare som har dina beställda produkter på lager och som ligger närmast dig. Fördelen för dig är att du kommer att få din order snabbt och ha en försäljare tillgänglig som kan hjälpa med med ytterligare tjänster.

Hur beställer jag?

  • Du lägger din order i nätbutiken och avslutar den med din betalning. Därefter letar vi reda på den närmsta återförsäljaren som kan leverera på en gång. Denna process brukar inte ta mer än ett par timmar. Så fort vi har fått tag i den bästa återförsäljaren påbörjar vi leveransen. När leveransen är på väg får du ett nytt mail som informerar dig om leveransdagen.

Hämta varan själv

  • Om du vill hämta ut din order själv istället för att få den levererad med UPS, så kan du vid ordertillfället ange hur långt du är villig att resa för att hämta upp ordern själv.
 

Kundvagn

DKK 0.00

0

Reduction reason0

NRC

Reduction reason0

NRC